Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mega macs PC SE

Diagnoseopgraderingen til din værkstedscomputer

mega macs PC SE er den Windows-baserede diagnoseløsning med omfattende funktioner til en attraktiv pris.

Kort overblik over alt det bedste

mega macs PC SE giver dig mulighed for at foretage hurtig og præcis diagnose af køretøjsfejl, overskuelige visninger af de vigtige parametre, kontrol af styreenhedernes funktion og gør det nemt at foretage vedligeholdelsesarbejde og servicenulstillinger.

Overblik over de vigtigste funktioner:

 • Diagnose på køretøjer med DoIP-/CAN-FD-protokol
 • ​Læsning og sletning af fejlkoder fra alle styreenheder
 • Parametervisning med grafik og forklaring (4 parametre)
 • Aktuatortest
 • Servicenulstillinger af alle systemer
 • Kodning og grundindstilling
 • Trådløs kommunikation
 • Hurtig og entydig køretøjsidentifikation af køretøjer ud fra VIN
 • Tekniske data og komplet diagnose samlet i én løsning**
 • Integrerede ledningsdiagrammer, sikringer/relæer, arbejdsværdier, tandremsdata osv. **
 • Regelmæssige opdateringer*

og meget mere.

* Forudsætter aktiv mega macs PC-licens

** Forudsætter aktiv mega macs PC-licens samt HGS Data Premium adgang.

​ DoIP og CAN-FD i detaljer

DoIP

DoIP (Diagnostics over Internet Protocol) er en kommunikationsprotokol til bilelektronik, der muliggør fleksibel og kraftfuld systemdiagnostik. Moderne køretøjers diagnoseoplysninger kan overføres via internetprotokollen (DoIP). Dette er især relevant for nyere køretøjsmodeller, hvor kommunikationen mellem køretøjet og diagnostikken foregår via denne standardiserede protokol.

​​CAN-FD

CAN-FD er en videreudvikling af CAN-dataprotokollen, som gør det muligt for bilproducenter at opnå højere transmissionshastigheder og mere robust datakommunikation mellem forskellige styreenheder i et køretøj.

Enkel og fleksibel diagnose

Med mega macs PC SE får værksteder den maksimale kompatibilitet og fleksibilitet. Derudover sparer du penge ved at bruge din egen Windows-enhed (f.eks. tablet eller bærbar computer). Den nemme installation og intuitive betjening sørger for, at du kommer hurtigt i gang. mega macs PC SE giver dig omfattende anvendelsesmuligheder lige fra køretøjsservice til ADAS-kalibrering – det hele med kun ét apparat.​

Brug for mere power?

Værksteder med mega macs PC SE er udstyret bedst muligt til at udføre effektive og præcise diagnoser og kunne tilbyde kunderne en service i topklasse. Afhængigt af licensen får ejeren af mega macs PC SE adgang til tekniske data og baggrundsinformationer samt direkte adgang til komponenthjælp, servicedata, tandremsdata og el-diagrammer.​

Plug & Play diagnosetesteren!

mega macs PC SE tilbyder værksteder omfattende diagnosefunktioner til en overkommelig pris.

Med funktioner som udlæsning og sletning af fejlkoder, grafisk visning af parametre, aktuatortests, grundindstillinger, kodninger, servicenulstillinger og automatisk lagring af køretøjsdata, er du godt rustet til alle opgaver.

Ved at kombinere mega macs PC SE med Hella Gutmann Data, får du adgang til tusindvis af tekniske data direkte på diagnoseenheden. Det inkluderer komponentplacering, servicedata, tandremsdata, tekniske data, kredsløbsdiagrammer, sikringer, komponent-testværdier, arbejdsværdier, udstødningsdata, tilbagekaldelseskampagner og meget mere.

Installationen og brugerstyringen er enkel og intuitiv. Du kan trådløst læse og slette fejlkoder, nulstille serviceindikatorer og meget mere, uden behov for ekstra hardware. Med mega macs PC SE optimerer du din værkstedscomputer, hvilket resulterer i hurtigere reparationer og øget omsætning.

Meget mere for meget mindre!

Tidligere krævede store diagnoseløsninger altid, at man investerede i dyr og kompleks hardware. Med mega macs PC SE får du en alsidig og brugervenlig diagnosetester uden behov for større investeringer i nyt hardware. Det er den perfekte tilføjelse til den eksisterende værkstedsopsætning eller en ideel introduktion til professionel diagnosticering med Hella Gutmann Solutions.

mega macs PC SE kommunikerer trådløst med køretøjet og værksteds-pc’en inden for en radius på op til 50 meter. Køretøjets VIN-kode udlæses automatisk for at minimere risikoen for fejl og forkerte indtastninger. Udlæste fejlkoder samt grundindstillinger og kodninger gemmes i “Car History,” hvilket sikrer, at data altid er tilgængelige, selv efter arbejdet er udført.

Uanset om du skal udføre et hurtigt serviceeftersyn eller finde en kompleks fejl, får du med mega macs PC SE alle de nødvendige værktøjer til at løse opgaven.

 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024