Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Hella Gutmann

​Hella Gutmann Solutions A/S, tidligere kendt som Tolerance A/S, har siden 1956 været en førende producent og leverandør til autobranchen inden for produktion af service- og reparationsdata til europæiske biler. I dag er vi en del af Hella Gutmann-koncernen, der har hovedsæde i Ihringen i Tyskland, og som ejes 100 % af Hella GmbH & Co. KGaA. Fra vores hovedkontor i Viborg har vi ansvaret for udvikling af service- og reparationsdata for hele Hella Gutmann-koncernen.

Vi er specialister i integrerede dataløsninger

Ligesom vi distribuerer værktøjsudstyr til værksteder i hele Skandinavien, der serviceres fra vores salgskontorer i Sverige, Norge og Finland.

Vi er et hold af specialister og generalister, der brænder for at tilføre autobranchen udstyr og viden, som øger produktiviteten på værkstedet og gør livet nemmere for mekanikeren. Vi har ambitiøse mål – både for vores brugere og ejere – og arbejder fokuseret med at udvikle vores markedsandele, især på det skandinaviske marked.

Vores produktprogram omfatter data- og softwareløsninger, diagnosetestere, ADAS-systemer, lygteindstillingsapparater, AC-service og en bred række af værkstedsudstyrsprodukter, og vi hjælper gerne vores brugere med uddannelse i vores løsninger. Over 40.000 værksteder i 24 lande arbejder med data- og diagnoseløsninger fra Hella Gutmann Solutions A/S.

Vi er en del af DAG (Danish Automotive Group), som er en sammenslutning af 8 midtjyske virksomheder, der har til formål at styrke internationaliseringen af dansk viden og færdigheder samt øge eksporten af danske produkter til autobranchen.​

Compliance

Som ansvarlig virksomhed skal vi handle i overensstemmelse med gældende love samt overholde interne politikker og procedurer inden for koncernen. Det centrale mål med Hella Compliance System er at integrere Compliance effektivt i koncernens forretningsprocesser for at sikre, at alle medarbejdere overholder bestemmelserne og for at forhindre systematisk upassende adfærd.

Derudover er det et konstant mål at forankre Compliance i koncernens virksomhedskultur som en essentiel del af virksomhedsintegriteten og den måde, hvorpå koncernen stræber efter at drive virksomhed og inkorporere Compliance som en del af det daglige arbejde. Compliance er en del af det daglige arbejde hos Hella Gutmann Solutions A/S.

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024