Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​ADAS kalibrering

Hos Hella Gutmann Solutions A/S forhandler vi kalibreringsudstyr til bilens førerassistentsystemer. Vi forhandler og distribuerer ADAS systemer til autoværksteder og autobranchen i hele Skandinavien og dækker de fleste bilmærker og modeller med vores udstyr.​

ADAS kalibrering – indstilling af førerassistentsystemer

Med kamera- og sensorkalibreringsværktøjet CSC-Tool fra Hella Gutmann får du den komplette, modulopbyggede løsning til værkstedet. Du kan benytte sensor og kamera kalibreringsudstyr på næsten alle bilmærker. Med CSC-Tool tilbyder Hella Gutmann Solutions værkstederne et professionelt multimærkesystem til justering af mange forskellige førerassistentsystemer.

Arbejder du inden for skadesopretning, udskiftning af forruder, eller blot generel reparation af biler, er CSC toolet et vigtigt værktøj.

Der er stor mulighed for udbygning af systemet inden for både Radar og 3600 kamera.

Kontakt os med det samme på nedenstående formular, og lad os få en snak om hvordan ADAS systemer kan hjælpe dit værksted.

CSC-Tool digital

Med avancerede skiltegenkendelse, adaptive fartpiloter og automatiske nødbremsesystemer er moderne biler i langt højere grad end tidligere fyldt op med elektronik. Disse avancerede førerassistentsystemer stiller sikkerhedsmæssige krav til mekanikerne i forhold til kalibrering, og det nødvendiggør specifikt måleudstyr på det enkelte autoværksted.

For at øge effektiviteten tilbyder vi hos Hella Gutmann nu et digitalt kamera, sensor og radar kalibreringsværktøj, kaldet CSC-Tool Digital, hvor kalibrering sker digitalt.

CSC-tool Digital er udviklet til at gøre processen med bl.a. kamera kalibrering enklere og hurtigere. Værkstederne skal ikke længere vente på at få tavlerne hjem, da tavler findes digitalt, og systemet bliver hele tiden opdateret med de nyeste tavler.

CSC-Tool analog

Med CSC-Tool analog får du professionelt kalibreringsudstyr til justering af førerassistentsystemer i næsten enhver bil.

Vores CSC-Tool analog tilbyder blandt andet:

  • Dokumentation af justeringen/kalibreringen på udskrift og i Car History
  • Intet behov for styretøjsudmåler
  • Kompatibilitet med diagnoseapparaterne i mega macs-serien
  • Let at betjene
 
 
 
 
 
 
Jeg er interesseret i *

 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024