Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Diagnosticering

Skal I bruge en ny diagnosetester, enten til obd fejlkodeudlæsning eller fejlsøgning? Hos Hella Gutmann Solutions A/S sælger vi forskellige former for diagnosticeringsværktøj. Vores brede program af fejlkodeudlæsere og diagnosetestere passer til ethvert behov, uanset om du skal bruge en lille tester til fejlkodeudlæsning eller en større diagnosetester, der kan klare mere avancerede fejlsøgningsopgaver. Vores kunder er typisk autoværksteder og den øvrige autobranche i hele Danmark.​

​Fejlkodebaserede løsningsforslag i realtid

Vores mega macs diagnose testere leverer fejlkodebaseret reparationshjælp med værdifulde tillægsinformationer og løsningsveje på dansk i realtid. I det arbejde trækker mega macs serien på en af de største og bedste diagnose- og reparationsdatabaser i verden. Vi forsyner løbende vores universale diagnoseløsninger med de nyeste opdateringer, så du altid er up-to-date på værkstedet.

Vi har både generalister og specialister som medarbejdere. De arbejder løbende på at øge produktiviteten på alverdens værksteder. Samtidig arbejder de hele tiden på at gøre arbejdet nemmere for mekanikerne.

En hurtig og effektiv fejlkodetester er nødvendig for at kunne reparere og servicere en moderne bil. Scanner og udlæser via obd, obd2 og DOIP. Derfor benytter over 40.000 værksteder i 24 lande vores diagnoseløsninger

mega macs X

​Den nye Macs X Er landet - Fremtidens fejlkodelæser med DoIP & CAN FD sikrer at du er klar til alle typer af kommunikation og fejlsøgning på fremtidens biler. Den er Pass-Through ready og understøtter også CSM (firewalls). Med macs X diagnosetesteren har vi gjort arbejdet nemt på værksteder - Macs X  har trådløs opladning så du altid er ladet op og klar til at benytte din diagnosetester.

Pass-Through ready giver jer muligheden for at anvende macs X som bindeled imellem OE tester og bil.

CSM er en låsning af bilens diagnosesystem fra fabrikantens side som sikrer imod hacking og uautoriseret adgang. Ved at benytte macs X med det indbygget CSM system får du derfor en direkte vej ind igennem bilernes firewall så I kan foretage arbejde med bilens systemer.

Med macs X fejlkodetester behøver du ikke skifte din hardware ud, hvis dit behov ændrer sig - Vælg den licens der passer til netop dit behov og skaler op og ned hvis det bliver nødvendigt.

Diagnosetesteren er fleksibel og kan tilgås via mobiltelefoner, tablet eller computer og er 100% browser baseret og du kan have 3 enheder tilkoblet på 1 gang.

Højvolt modulet på 1000v benyttes trådløst sammen med din macs X, så I kan foretage fejlsøgning og guidede system udmålinger på el- & hybridbiler i forbindelse med at gøre bilen strømløs og lignende.

Macs X diagnosetesteren kan integreres med dataløsningen fra Hella Gutmann, hvilket giver jer fuld adgang til ledningsdiagrammer, serviceskemaer, tekniske data og Hella Gutmanns bulletiner direkte i din macs X diagnosetester.

Macs X fejlkodeudlæser kan suppleres med MT-modul til udmåling af motorkomponenter, afladningskontrol samt andre målingsopgaver.

​MT Højvoltmodul mega macs X

Højvoltmodulet på op til 1000v giver mulighed for målinger på el- & hybridbiler, og kommer med 2 højvolt måleprober som er specialdesignet til disse typer målinger.

Testproberne kan bruges i kombination med bilfabrikanternes måleadaptere og du har derfor fuld fleksibilitet.

Med højvoltmodulet og macs X får I flere funktioner bla.

- Guidet gennemgang af processen med at gøre el- & hybridbilen strømløs

- Guidet isolationstest

- Tekniske data for E-mobility

Højvoltmodulet virker med macs X diagnosetesteren og tilsluttes macs X via bluetooth - Det giver jer høj fleksibilitet når der skal foretages målinger på el- & hybridbiler.

Højvoltmodulet benyttes sammen med dit MT77/MT56 modul.

Højvoltmodulet kan udbygges med ampere tænger samt LPD kit til lavtryksmålinger på brændstofsystemet.

macsRemote

Vores macsRemote tester giver dig fjernadgang til en række udvalgte diagnosefunktioner heriblandet:

- Nøglekodning

- Anhængertræk tilpasning

- Software opdateringer

- dybdegående fejlsøgning

Vi har gjort det let at benytte macsRemote - I tilkobler macsRemote i bilen og tilgår vores hjemmeside hvor i bestiller det arbejde der ønskes udført. Prisen fremgår straks og vores professionelle teknikere sørger for at udføre det valgte arbejde. 

Med macsRemote undgår du spildtid med transport samt ventetid hos andet værksted, samt du får adgang til vores dygtige teknikere. Du slipper for at skulle investere i andet speciel diagnoseudstyr for at løse din opgave på værkstedet.

Flere bilproducenter anbefaler minimum 120A ved software opdateringer for at sikre at opdateringen forløber korrekt - Dertil er det muligt at tilkøbe BPC120

mega macs ONE

Mega macs ONE er vores mindste tester til bil og fungerer via Android enheder.

Det er hurtigt og nemt at komme igang og du får adgang til en overskuelig APP hvori alle funktionerne ligger.

I mega macs ONE diagnose enheden får du bla. adgang til:

- Trådløs kommunikation med diagnose enheden og hardwaren

- Grafisk placeringsguide for diagnose stikket

- Fejlsøgning på bil: Læse og slette fejlkoder og all-round tjek for over 40 bilmodeller der dækker over 48.000 bilmodeller

- Forklaring af fejlkoder

- Fuld parameter visning med grafisk visning og forklaringer

- Aktuator test, kodning og basis indstillinger

- Fuld service nulstilling for alle systemer

- Car history​

Det er muligt at tilkøbe en Samsung tablet så du er hurtigt igang med din diagnosetester.​

mega macs PC

Mega macs PC gør det let at komme igang med fejlsøgning via din eksisterende PC.

mega macs PC har funktioner som f.eks.

- Udlæsning og sletning af fejlkoder

- Grafisk visning af 8 parametre på samme tid

- Aktuatortests, grundindstillinger, kodninger, servicenulstillinger og automatisk lagring af køretøjsdata

- I forbindelse med Data pakke Premium får du adgang til tusindvis af tekniske data i din Mega macs PC

Slip for dyre investeringer i dyrt hardware, benyt din eksisterende PC og forbind din mega macs PC trådløst og du er klar til at løse udfordringerne på dit værksted.

 
 
 
 
 
 
Jeg er interesseret i *
 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024