Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

HGS DATA

Sæt turbo på dit værksted med en dataløsning fra Hella Gutmann Solutions A/S.​ HGS Data er lavet af mekanikere til mekanikere og indeholder alle de data du skal bruge i dit daglige arbejde på værkstedet

HGS Data leveres i tre forskellige løsninger, og du kan således integrere den løsning, der passer bedst til dit værksteds behov. Du får følgende fordele, uanset hvilken løsning du vælger:

  • Overskuelig information til brug ved serviceeftersyn, f.eks. serviceskemaer med angivelse af tandremsudskiftning, pollenfilterudskiftning og nødvendige reservedele.
  • Data er baseret på trinvise instruktioner, billeder og diagrammer af høj kvalitet. Det gør vores biltekniske data overskuelige og hurtige at bruge.
  • Afhængig af den valgte licens indeholder Hella Gutmann Data også fejlsøgningsdata til biler med common rail eller pumpedysesystem samt udførlig information om partikelfiltre, herunder regenerering og udskiftning.
  • Vejledning til tandremsudskiftning – selvfølgelig med angivelse af nødvendige specialværktøjer.
  • Den specifikke viden fra HELLA og Hella Gutmann Solutions om AC-systemer og klimaanlæg, bl.a. overskuelige og specifikke systemopbygninger, fyldmængder og guidet fejlsøgning, er enestående for de tre løsninger.
  • Hella Gutmann Data indeholder farvelagte ledningsdiagrammer – ikke kun over komfortudstyr, men også over en lang række udvalgte systemer på nye biler: løsningen er fuld af værdifulde oplysninger om alt fra motorstyring til komfortmodul.
 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

CVR​: 87816613

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2022