Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

HGS DATA

Sæt turbo på dit værksted med en dataløsning fra Hella Gutmann Solutions A/S.​ HGS Data er lavet af mekanikere til mekanikere og indeholder alle de data du skal bruge i dit daglige arbejde på værkstedet

HGS Data leveres i tre forskellige løsninger, og du kan således integrere den løsning, der passer bedst til dit værksteds behov. Du får følgende fordele, uanset hvilken løsning du vælger:

  • Overskuelig information til brug ved serviceeftersyn, f.eks. serviceskemaer med angivelse af tandremsudskiftning, pollenfilterudskiftning og nødvendige reservedele.
  • Data er baseret på trinvise instruktioner, billeder og diagrammer af høj kvalitet. Det gør vores biltekniske data overskuelige og hurtige at bruge.
  • Afhængig af den valgte licens indeholder Hella Gutmann Data også fejlsøgningsdata til biler med common rail eller pumpedysesystem samt udførlig information om partikelfiltre, herunder regenerering og udskiftning.
  • Vejledning til tandremsudskiftning – selvfølgelig med angivelse af nødvendige specialværktøjer.
  • Den specifikke viden fra HELLA og Hella Gutmann Solutions om AC-systemer og klimaanlæg, bl.a. overskuelige og specifikke systemopbygninger, fyldmængder og guidet fejlsøgning, er enestående for de tre løsninger.
  • Hella Gutmann Data indeholder farvelagte ledningsdiagrammer – ikke kun over komfortudstyr, men også over en lang række udvalgte systemer på nye biler: løsningen er fuld af værdifulde oplysninger om alt fra motorstyring til komfortmodul.
 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  EV​

Elektriske køretøjer fylder mere og mere på de danske veje og bliver en større del af hverdagen på værkstedet for hver dag der går.

Den digitale fremtid er her nu, og det har aldrig været vigtigere, at dit værksted er på forkant med den teknologiske udvikling og branchens seneste tendenser. Med en dataløsning fra Hella Gutmann er du sikker på, at dit værksted altid har værktøjet og den nødvendige viden tilgængelig, så I altid er klar på at takle hverdagens udfordringer.

I får blandt andet adgang til sikkerhedsforskrifter og arbejdsprocedurer, så I kan arbejde sikkert og effektivt med højvolts kredsløb på el- og hybridbiler. Alle EV-køretøjer i dataløsningen er kendetegnet med forkortelserne BEV, HEV eller PHEV, så I altid kan skelne mellem el-, hybrid-, eller plug-in hybridbiler.​​​

  ​Battery management

​Den moderne bil er meget mere end bare en bil. Nutidens biler har udviklet sig til højteknologiske datacentre. Det betyder at du som mekaniker er afhængig af at have adgang til den nødvendige viden, således du kan navigere i de forskellige arbejdsprocesser til hvert enkelt bilmærke og model.

​Med en dataløsning fra Hella Gutmann får du adgang til battery management, som hjælper dig med at få indsigt i bilernes batterisystemer og systemets opbygning.

​Med battery management slipper du for ubehagelige overraskelser, hvor tidsforbruget eksploderer uforudsigeligt og kundens regning vokser unødvendigt. Battery management hjælper dig med at være på forkant med opgavens omfang, så dine tilbud altid er korrekt afstemt.

​I følgende eksempel tages der udgangspunkt i en BMW med start/stop system. Ved afbrydelse af bilens 12V system skal flere af bilens systemer kalibreres på ny. På siden til højre vises arbejdsprocessen for at kalibrere den pågældende BMW.​

  TPMS​

​Med en dataløsning fra Hella Gutmann får du adgang til informationer om dæktrykkontrolsystemer, også kendt som tire pres - sure management system (TPMS).

TPMS-informationerne i dataløsningen hjælper dig med at skabe et overblik over bilens elektroniske dæktryksystem.

Du får bl.a. indsigt i, om bilens TPMS er et direkte eller indirekte system, hvilket kan spille en stor rolle i forhold til måden, systemet skal nulstilles/ kalibreres på.

Nogle systemer kræver f.eks., at bilen skal ud og køre i mindst 15 minutter med mere end 30 km/t, for at systemet nulstilles, mens andre systemer kan nulstilles uden behov for kørsel.

Vær på forkant med opgavens om - fang med en dataløsning fra Hella Gutmann, hvor du får adgang til komplette vejledninger, der beskriver arbejdsprocesessen fra a til z. Således har du altid vejledningerne lige ved hånden og kan derved altid hurtigt og effektivt formidle den rette vejledning og informationer til dine kunder.

På den måde sikrer du altid maksimal kundetilfredshed!

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024