Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CSC-Tool digital

Hos Hella Gutmann Solutions A/S forhandler vi kalibreringsudstyr til bilens førerassistentsystemer. Vi forhandler og distribuerer ADAS systemer til autoværksteder og autobranchen i hele Skandinavien og dækker de fleste bilmærker og modeller med vores udstyr.​ 

Med CSC-Tool digital kan du nu kalibrere bilens ADAS-systemer ved hjælp af en app og projekter, således din arbejdsproces bliver hurtigere, enklere og mere fremtidsorienteret.

Fremtiden begynder i dag – med CSC-Tool Digital

Med avancerede skiltegenkendelse, adaptive fartpiloter og automatiske nødbremsesystemer er moderne biler i langt højere grad end tidligere fyldt op med elektronik. Disse avancerede førerassistentsystemer stiller sikkerhedsmæssige krav til mekanikerne i forhold til kalibrering, og det nødvendiggør specifikt måleudstyr på det enkelte autoværksted.

For at øge effektiviteten tilbyder vi hos Hella Gutmann nu et digitalt kamera- og radarkalibreringsværktøj, kaldet CSC-Tool Digital, hvor kalibrering sker digitalt.

CSC-tool Digital er udviklet til at gøre processen med kalibrering enklere og hurtigere. Værkstederne skal ikke længere vente på at få tavlerne hjem, da tavler findes digitalt, og systemet bliver hele tiden opdateret med de nyeste tavler

 
 
 
 
 
 
Jeg er interesseret i *


 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

CVR​: 87816613

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2022