Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SEG-Serien

Uanset om du ​skal justere lyset på en standard halogen pære eller avancerede matrixforlygter, kan vi med SEG serien dække et hvert behov.

Lygtejustering

​Uden en korrekt lygtejustering ser det sort ud for trafikanternes sikkerhed. Vores SEG-serie er den nyeste generation inden for effektive og professionelle lygteindstillingsapparater. Afhængig af varianten kan selv de mest moderne forlygtesystemer kontrolleres og indstilles hurtigt og enkelt.

Har du brug for lygtejustering af halogenpærer eller matrix forlygter, så dækker SEG serien alle behov.

Vores SEG lygtejusteringsudstyr kommunikerer naturligvis sammen med vores mega macs testere, så alt kan klares hurtigt og effektivt. De enkelte indstillingsprocedurer er beskrevet i alle mega macs testere.

​ SEG-serien​

SEG IV DLLX
  • Kompatibel med CSC-Tool
  • Laserpositioneringshjælp
  • Libelle/excenterakse til hældningsjustering

SEG V
  • Selvnivellerende
  • Klarer alle lygtetyper - Halogen, xenon, LED & Laser
  • Opdateres via internettet
  • Nem & intuitiv brugerflade

 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

I SEE YOU.

Uden præcist indstillede forlygter ser det sort ud for alle trafikanters sikkerhed. Desværre viser det sig især ved de regelmæssigt gennemførte lygtekontrol-uger, at der i gennemsnit er en mangel på hvert tredje køretøj. Der er massere at lave for værkstederne for at genoprette sikkerheden i trafikken, lige fra alt for højt indstillede forlygter, til biler der praktisk talt kører i blinde.

Med forlygteindstillingsapparaterne i SEG-serien stiller Hella Gutmann Solutions den nyeste generation af effektive og professionelle lygteindstillingsapparater til rådighed for værkstederne. Afhængigt af SEG-variant kan selv de mest moderne forlygtesystemer kontrolleres og indstilles hurtigt og enkelt. Men fordi ikke alle værksteder har samme behov, findes Hella Gutmann' lygteindstillingsapparater i forskellige udgaver. Dvs. det passende apparat til ethvert behov. Men en ting har de alle til fælles:
​De giver større sikkerhed på vejen og tilfredse kunder.

SEG V -

Ægte blikfang

SEG V ændrer din indstilling

​Apparatet fra den nyeste generation kombinerer omfattende dataviden fra diagnose- og lyseksperter. På 8,4" touch-displayet, der er rettet mod brugeren, kan du styre alle funktioner i SEG V enkelt, overskueligt og intuitivt. Den entydige identifikation af køretøjet udføres via historikken.
​CMOS-kameraet optager forlygtens lysfordeling og overfører den til elektronisk analyse.

Derefter vises lysfordelingen næsten i realtid med de specifikke data på skærmen.

​Via softwaren, der er inspireret af mega macs-serien, kan der indtastes køretøjsspecifikke data allerede

før målingen. Det er også muligt at udføre hurtigtests uden at angive data. Efter målingen kan de gemte måledata overføres til eksterne enheder via USB-porten.

Ved finjustering af moderne fjernlysassistentsystemer, er arbejdet med SEG V gjort nemt og let, fordi der her ikke kan ses klassiske overgange mellem lys og mørke. Ved hjælp af de køretøjsdata som er gemt i SEG V, vælges den rigtige forlygte i en håndevending – inklusiv den korrekte indstillingsmetode.

​Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med forlygteindstilling, skal du vælge SEG V fra Hella Gutmann Solutions.

​SEG IV-DLLX

​Næsten en legende

​​​​SEG giver ikke kun værkstederne "strålende" muligheder
​ Præcisionsforlygter har behov for præcise indstillingsapparater. For at kunne opfylde dette krav og værkstedernes stigende behov for robust og praktisk teknik, kan værkstederne hos Hella Gutmann Solutions kun købe forlygteindstillingsapparater, der lever op til vores høje forventninger og er perfekt tilpasset til det hårde arbejde på værkstedet.

Klarer alle systemer
​ Takket være den nye skalering på SEG IV-testskærmen kan alle aktuelle forlygtesystemer som f.eks. halogenforlygter, xenonforlygter, LED-forlygter og systemer med fjernlysassistenter (lodret overgang mellem lys og mørke) kontrolleres og indstilles præcist.

Indstillet på noget stort
​ Vha. den robuste stander med et indstillingsområde fra 250 mm til 1.450 mm kan du ikke kun hurtigt og komfortabelt indstille personbiler, lastbiler og motorcykler, men også køretøjer, hvor forlygterne er indstillet i en højde på over 1,20 m, som f.eks. landbrugsmaskiner og offentlige køretøjer.

Ekstremt præcist

Fjernlysassistenter anvendes på flere og flere køretøjer. Alt efter producent skal disse kontrolleres, indstilles og vurderes separat. Det er muligt helt uden problemer med mange SEG-modeller vha. den nye testskærm. Testskærmens lodrette skalering er angivet i 0,2°-trin, men kan også aflæses i 0,1°-trin. Det gør, at f.eks. Matrix-Beam-fjernlyset på den aktuelle Audi-A8-LEDforlygte kan analyseres. Den aflæste korrektionsværdi overføres derefter via diagnoseapparatet til styreenheden. Dermed bliver
​SEG IV den afgørende faktor for succes, så du får et perfekt indstillingsresultat for forlygter, der ikke længere kan indstilles mekanisk.

Åben for alt

Testskærmen på SEG IV- og SEG V-apparater er velegnet til alle lysfordelinger som nærlys, fjernlys og tågelys samt til de forskellige fjernlysassistenters lysfordeling.

Eks. VW Touareg med fjernlysassistent

​Det lyse område angiver venstre forlygtes lysfordeling. Den lodrette overgang mellem lys og mærke (rød pil) skal stå på nullinjen.
For højre forlygte er det spejlvendt.​

Eks. Med Audi A8 med Matrix-Beam-fjernlysassistent

​ Den lodrette overgang mellem lys og mørke kan aflæses direkte på skalaen. Figuren til venstre viser den korrekte position på nullinjen. Ved afvigelser fra denne position (figuren til højre) skal korrektionsværdien (afstanden til nullinjen) overføres til styreenheden via en diagnosetester (vist her med venstre forlygte som eksempel).

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024