Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Aktuelle nyheder

Opdatering af Hella Gutmann Data - Version 2023.2
30-08-2023
Vi har netop tilføjet en lang række nye data til vores dataløsning, som vil være til stor hjælp for dig på værkstedet - dette omfatter bl.a.:​​​​​​​- nye bilmodeller - nye / opdaterede datatyper - nye informationer og vejledninger.
Læs hele nyheden
CSM vs. SERMI: Hvad er forskellen? 🤷‍♂️
08-08-2023
De to kan godt minde om hinanden, da flere af de samme udtryk er oppe og vende. Men SERMI må ikke forveksles med CSM ⚠️ Følg linket nedenfor og læs om hvordan SERMI påvirker dit værksteds diagnosearbejde
Læs hele nyheden
Har du styr på adgangen til sikrede biler?
19-07-2023
Med hjælp fra CSM-funktionen på din mega macs diagnosetester, får du nemt og hurtigt adgang til de sikrede biler! ​​​​​​Se, hvor nemt det er at oprette en CSM-bruger lige her!
Læs hele nyheden
Cyber Security Management
19-07-2023
Er adgangen til sikrede køretøjer ubelejligt og tidskrævende for dig? Så lad mega macs diagnosetesterne forenkle processen for dig med vores Cyber Security Management! På denne måde er certificerings- og registreringsprocessen fuldt automatiseret for alle de 13 mærker, der er implementeret i vores CSM – uden yderligere omkostninger! Du skal blot godkende én gang, og så er du klar til at gå i gang. Vil du vide mere? Så læs med her:
Læs hele nyheden
mega macs software update version 70
19-06-2023
Den seneste softwareopdatering til din mega macs diagnosetester er netop blevet frigivet og kan downloades allerede i dag. Udover en lang række nye data og funktioner til samtlige mega macs diagnosetestere, indeholder version 70 også et helt særligt højdepunkt til brugerne af mega macs X og mega macs 77​​​​​​.
Læs hele nyheden
Teknisk bulletin No. 03/2023
01-06-2023
Måske har du allerede oplevet, at kalibreringsprocessen af frontkameraet på elbilerne Polestar 2 og Volvo C40 og XC40 kan have udfordringer og resultere i fejlmeddelelser. Derfor vil vi gerne præsentere vedhæftede løsning/bulletin.
Læs hele nyheden
Automatiseret diagnose
08-05-2023
Automatiseret Diagnose (AD) fra Hella Gutmann sparer dig for en masse tid. Vil du gerne vide mere? Vores automatiserede diagnosefunktion kommer med en ny VIN-identifikation med en hitrate på 95%. Den indeholder også en AI, der forudsiger, hvilket komponent der er defekt baseret på sandsynlighed og automatisk evaluering af dens parametre. Kunne du tænke dig at lære mere om fordelene ved vores automatiserede køretøjsdiagnostik? Læs artiklen nedenfor eller kontakt os og book en præsentation.
Læs hele nyheden
Opdatering af Hella Gutmann Data - Version 2023.1
03-05-2023
Vi har netop tilføjet en lang række nye data til vores dataløsning, som vil være til stor hjælp for dig på værkstedet - dette omfatter bl.a.: ​​​​​​​ - nye bilmodeller - nye / opdaterede datatyper - nye informationer og vejledninger
Læs hele nyheden
Batteridiagnose
23-03-2023
Undersøg tilstanden på højspændingsbatterier nemt og hurtigt. Hvordan? Med en af vores to løsninger. Uanset om du foretager en hurtigevaluering baseret på systemparametrene i basis-versionen, eller om du anvender Pro-versionen med den producentuafhængige SoH-analyse – så giver Hella Gutmanns diagnosemuligheder dig alle data om alle nyttige parametre på kortest mulig tid. Du kan lære mere om vores to batteridiagnoseløsninger i artiklen:
Læs hele nyheden
mega macs software update version 69
14-03-2023
Den seneste software opdatering til din mega macs diagnosetester er netop blevet frigivet og kan downloades allerede idag. Software version 69 byder på en lang række nye data og funktioner til mega macs X, mega macs 77, mega macs 66, mega macs 56, mega macs 42SE, mega macs ONE og mega macs PC. Læs med længere nede og lær mere om de mange spændende nyheder.
Læs hele nyheden
EU-Domstolen
21-02-2023
EU-Domstolen har besluttet, at bilfabrikanter ikke vilkårligt kan opkræve ublu licensafgifter for køretøjsoplysninger. En yderst vigtig etapesejr med implikationer for det uafhængige eftermarked.
Læs hele nyheden
Batteridiagnose
16-02-2023
Batteriet er en af de dyreste komponenter i en elbil. En erstatning kan koste op mod 100.000 kroner – nogle gange endnu mere. Især ved køb af brugt bil opstår der mange spørgsmål: Hvor længe holder e-batteriet? Kan det repareres? Skal den udskiftes? I jagten på svarene til disse spørgsmål, har det tyske vejhjælpeselskab ÖAMTC allieret sig med vores tyske kollegaer. Står du jævnligt overfor de samme spørgsmål? Så følg med i videoen nedenfor og få svarene.
Læs hele nyheden
mega macs software update version 68
16-12-2022
Softwaren til din mega macs diagnosetester er klar til opdatering. Softwareversion 68 er nu frigivet med nye data og funktioner til alle mega macs diagnosetestere fra Hella Gutmann. Læs med længere nede og lær mere om de mange spændende nyheder. Vi ønsker rigtig god arbejdslyst med mega macs version 68.
Læs hele nyheden
Teknisk opdatering 2022.4
14-12-2022
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye bilmodeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig. Vi står altid til rådighed uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for teknisk hjælp i forbindelse med arbejdet på værkstedet.
Læs hele nyheden
mega macs software update version 67
01-12-2022
Softwaren til din mega macs diagnosetester er klar til opdatering. Softwareversion 67 er nu frigivet med nye data og funktioner til alle mega macs diagnosetestere fra Hella Gutmann. Læs med længere nede og lær mere om de mange spændende nyheder. Vi ønsker rigtig god arbejdslyst med mega macs version 67.
Læs hele nyheden
Teknisk opdatering 2022.2/3
28-09-2022
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye bilmodeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig. Vi står altid til rådighed uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for teknisk hjælp i forbindelse med arbejdet på værkstedet.
Læs hele nyheden
macsDIA - Opdatering og nyheder
20-09-2022
Hos Hella Gutmann arbejder vi konstant på at videreudvikle vores produkter. Vi er derfor glade for at kunne introducere dig til de nyeste funktioner og forbedringer af macsDIA. - Fotodokumentation - Nyt design og brugerflade - Opdateret inspektionsplan
Læs hele nyheden
Vigtig information vedr. bilteknisk support
14-09-2022
Vi vil fortsat yde personlig god service med vores specialister i bilteknisk support. Der er stor efterspørgsel på vores support. Vi vil gerne tilbyde den samme høje standard af support og det vil derfor være nødvendigt at lukke telefonerne, så vores supportere har arbejdsro til alle enkelte sager. Kontaktformularen gør, at de kan forberede sig godt inden kontakt til kunden med fordel for både jer og os.
Læs hele nyheden
mega macs software update version 66
11-07-2022
Softwaren til din mega macs diagnosetester er klar til opdatering. Softwareversion 66 er nu frigivet med nye data og funktioner til alle mega macs diagnosetestere fra Hella Gutmann. Læs med længere nede og lær mere om de mange spændende nyheder. Vi ønsker rigtig god arbejdslyst med mega macs version 66.
Læs hele nyheden
macsDIA opdatering
21-06-2022
Hos Hella Gutmann arbejder vi konstant på at videreudvikle vores produkter. Vi er derfor glade for at kunne introducere dig til de nyeste funktioner og forbedringer af macsDIA.
Læs hele nyheden

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2023