Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mega macs ONE

mega macs ONE er din Android baseret diagnose enhed der gør fejlsøgning og fejlkode nulstilling nemt og hurtigt.

Benyt mega macs ONE med din android enhed og du er hurtigt og nemt igang med dagligdagens arbejde

mega macs ONE​

- Trådløs kommunikation med diagnoseenheden og hardwaren

- Grafisk placeringsguide for diagnosestikket

- Læse og slette fejlkoder og all-round tjek for over 40 bilmodeller der dækker over 48.000 bilmodeller

- Forklaring af fejlkoder

- Fuld parameter visning med grafisk visning og forklaringer

- Aktuator test, kodning og basis indstillinger

- Fuld service nulstilling for alle systemer

- Car history​

Komplet diagnose og meget mere...
​​Smartphones og tablets anvendes mere og mere i dagligdagen, og denne tendens fortsætter også på moderne værksteder. I mange tilfælde anvendes der Android-enheder, for de er hurtige, prisbillige og takket være de mange apps, meget fleksible. Nu topper Hella Gutmann listen med mega macs ONE og udvider din Android-enhed til et fremtidssikret multifunktionelt værktøj til værkstedet.

mega macs ONE er den nyudviklede diagnoseplatform på Android-basis, som forvandler din tablet til en ægte diagnosetester fra Android 6.0 og en 7 tommers skærm

DET HELE PÅ ÉN ENHED
​ Samspillet mellem macsDIA*og mega macs ONE giver et naturligt og hurtigt flow i forbindelse med udførelse af service. Alle relevante servicedata, serviceskemaer, opdatering af OE-servicebøger samt nulstilling af serviceindikator og udlæsning af fejlkoder er samlet på den samme enhed.


DET KAN IKKE BLIVE NEMMERE
​Når du har modtaget din mega macs ONE, henter du softwaren i Google Play Butikken, (kræver oprettelse). Herefter skal du blot parre telefon/tablet via Bluetooth® til VCI-modulet. Diagnosefunktionerne, der er til rådighed i mega macs ONE, er de samme, som findes i de andre mega macs-testere. Dette omfatter: læsning/sletning af fejlkoder, nulstilling af serviceintervaller, parametervisninger, grundindstillinger, aktuatortest og kodninger.

​​

 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FORDI DET SKAL GÅ STÆRKT
​ Det er selvfølgelig muligt at udføre køretøjsidentifikationen med VIN (Vehicle Identification Number = stelnummeret). Derudover giver mega macs ONE landespecifikke muligheder for en hurtig køretøjsidentifikation, f.eks. i Danmark, Norge og Sverige via nummerpladeopslag. Du kan se OBD-interfacet i køretøjet med kun ét klik, og når du vælger den samlede udlæsning, udføres der en automatisk hurtig scanning af alle monterede styreenheder. Du kan altid skifte mellem flere funktioner under diagnosen, uden først at skulle foretage et nyt valg.

PRISBILLIG FLEKSIBILITET
​ Desuden kan mega macs ONE også indstilles personligt på flere områder: skærmvisning i landskabs- eller portrætmodus, sprog, optagelsesvarigheden for måleværdierne samt alarmvarighed, når VCI modulet kommer uden for rækkevide. På samme måde som de andre mega macs-testere opdateres mega macs ONE 4 gange årligt.​

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024