Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Teknisk autodata & bil vejledninger

Sæt turbo på dit værksted med en dataløsning fra Hella Gutmann Solutions A/S.

​Gennem mange år har Hella Gutmann Data løftet standarden for, hvordan biltekniske data kan imødekomme værkstedernes behov.

Vi sørger for, at data præsenteres på en logisk og brugervenlig måde, og det er grunden til, at værksteder over hele Europa vælger os som samarbejdspartner. Det er vigtigt for os at være på forkant med nye informationstyper, og vi tilstræber altid en god dækning på nye køretøjer.​

Hella Gutmann Data leveres i tre forskellige løsninger, og du kan således integrere den løsning, der passer bedst til dit værksteds behov. Du får følgende fordele, uanset hvilken løsning du vælger.

  • Overskuelig information til brug ved serviceeftersyn, f.eks. serviceskemaer med angivelse af tandremsudskiftning, pollenfilterudskiftning og nødvendige reservedele.
  • Systemets autodata er baseret på trinvise instruktioner, billeder og diagrammer af høj kvalitet. Det gør vores biltekniske data overskuelige og hurtige at bruge.
  • Afhængig af den valgte licens indeholder Hella Gutmann Data også fejlsøgningsdata til biler med common rail eller pumpedysesystem samt udførlig information om partikelfiltre, herunder regenerering og udskiftning.
  • Vejledninger til tandremsudskiftning – selvfølgelig med angivelse af nødvendige specialværktøjer.
  • Den specifikke viden fra HELLA og Hella Gutmann Solutions om AC-systemer og klimaanlæg, bl.a. overskuelige og specifikke systemopbygninger, fyldmængder og guidet fejlsøgning, er enestående for de tre løsninger.
  • Hella Gutmann Data indeholder farvelagte ledningsdiagrammer – ikke kun over komfortudstyr, men også over en lang række udvalgte systemer på nye biler.

Løsningen er fuld af værdifulde bildata om alt fra motorstyring til komfort moduler.

​Står du med et helt særligt behov og ønske om en specialdesignet løsning, tager vi gerne en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig, ligesom du er meget velkommen til at kontakte os for en gratis demoperiode på 30 dage.

Her kan du se de vigtigste funktioner i hver af de tre løsninger, vi tilbyder. Ønsker du mere detaljeret info over funktionerne, kan du klikke på linket for at hente en oversigt.​​

 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

CVR​: 87816613

Kontakt​

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024