Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel rådgivning

Kompetent salgspersonale

Service i hele Skandinavien​

finland_2​   norway_2   |   facebook   youtube   linkedin

Seneste nyt

Tekniske data opdatering 2019.3
04-09-2019
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig
Læs hele nyheden
Nyt software produkt fra Hella Gutmann Solutions
29-03-2019
macsDIA – værkstedets digitale assistent
Læs hele nyheden
Tekniske data opdatering 2018.4
05-12-2018
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig. Vi står altid til rådighed uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for teknisk hjælp i forbindelse med arbejde på værkstedet! Kontakt os på telefonnummer 86 60 28 88 ligesom du også kan sende os en mail til info@hella-gutmann.dk. Du kan følge med i vores hverdag på vores Facebook side, og på vores youtube kanal finder du rigtig mange gode fifs til dine daglige udfordringer.
Læs hele nyheden
Tekniske data opdatering 2018.2
12-07-2018
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig.
Læs hele nyheden
Fejlsøgningsorienteret mekaniker (m/k)
01-06-2018
Fejlsøgningsorienteret mekaniker (m/k) Vi søger lige nu en dygtig og selvstændig kollega til vores tekniske afdeling. Hos Hella Gutmann Solutions A/S beskæftiger vi os med fremstilling af biltekniske data, såsom serviceskemaer, reparationsvejledninger, illustrationer og diagnosedata, herunder vores meget anerkendte eldiagrammer og sikringsoversigter.
Læs hele nyheden
Nyhedsbrev April 2018
24-04-2018
Med denne nyhedsmail, vil vi give dig information omkring allerede eksisterende produkter, samt nye og kommende produkter fra Hella Gutmann Solutions. Værdi kan kun leveres hvis de produkter der leveres også bruges. Derfor vil vi gerne med vores nyhedsmails, sikre at du som bruger får information omkring vores produkter så de kan blive brugt så effektivt som muligt. Vi står altid til rådighed uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for teknisk hjælp i forbindelse med arbejde på værkstedet !
Læs hele nyheden
Skift og kontrol af gearolie i nye VW-gruppe 0CK/0CL/0CJ/ODN-DSG-gearkasser, MOST-bus-diagnose
13-02-2018
Skift og kontrol af gearolie i nye VW-gruppe 0CK/0CL/0CJ/ODN-DSG-gearkasser, MOST-bus-diagnose MOST-bus-diagnose. MOST-bus (Multimedia Oriented System Transport) er en ofte anvendt optisk transportmetode til billede og lyd, der anvendes i multimedieapplikationer inden for køretøjsbranchen. MOST-generationen MOST25 understøtter kun optisk implementering, mens de nyere generationer MOST50 og MOST150 også understøtter det fysiske lag med elektrisk, parsnoet kobberkabel. Hella Gutmann mega macs-diagnoseværktøjer tilbyder guidede diagnosefunktioner til MOST-bus-fejlrettelse, som kendes fra producentens OE-diagnosesoftware
Læs hele nyheden
Volvo VIDA- og mega macs-diagnose for køretøjerne XC90 II
10-01-2018
Den nye såkaldte VDS-protokol til Volvo-køretøjer, bruger en Ethernet-baseret DoIP-forbindelse mellem J1962 OBD-stikket og en VCM-gateway til diagnoseformål. Ligesom alle andre EU-typegodkendte køretøjer har disse modeller også en CAN-bus-forbindelse, der er standardiseret i overensstemmelse med ISO 15765-4 for J1962 OBD-stikket.
Læs hele nyheden
Julehilsen fra Hella Gutmann Solutions
20-12-2017
Julen nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør slutningen på 2017. Det er tid til at gøre status over året, og vi vil i den forbindelse gerne takke alle vores kunder for et hektisk og fantastisk år, hvor vi har kørt landevejene tyndt for at demonstrere nyt diagnoseudstyr samt assistere med det eksisterende.
Læs hele nyheden
mega macs version 52 opdatering indhold og udgivelsesdato
17-10-2017
Version 52 bliver frigivet til opdatering for alle mega macs testere den 16. oktober 2017. Opdateringen installeres som altid ved brug af original HGS strømforsyning. Selve proceduren for opdateringen kan ses på vores YouTube videoer (se link længere nede). Udover øgning af funktioner på eksisterende bilmodeller, indeholder opdateringen også mange nye bilmodeller og cirka 400 nye grundindstillinger, kalibreringer, initialiseringer og kodninger fordelt på næsten 30 bilmærker.
Læs hele nyheden
Teknisk servicebulletin: BMW CCC navigationsproblemer
11-09-2017
Problem: Kunden kan have en eller flere af de følgende reklamationer: Navigationen viser ukorrekt køretøjsposition, kortet viser kun baggrundsfarven, rutevejledningen kan ikke startes, navigationen opdaterer ikke positionen, når køretøjet kører.
Læs hele nyheden
Teknisk servicebulletin: Volvo S40, V50 og C70 klimaanlæg fungerer ikke.
22-08-2017
Problem: Klimaanlægget fungerer ikke. Kompressorkoblingen går ikke i indgreb. Baggrund: Kompressorkoblingen kan aktiveres med en tester men aktiveres ikke under normale forhold. Derfor fungerer klimaanlægget ikke. Fejlkoder: Denne specifikke fejl udløser ingen fejlkoder. Tip fra den tekniske hjælpelinje: Ud over den lineære trykføler til klimaanlægget anvender systemet også en højtrykskontakt som et redundant input for abnormt høje kølemiddeltemperaturer. Mål højtrykskontakten, mens køretøjet holder stille (motor slukket), i højtryksrøret med stikket forbundet.
Læs hele nyheden
Opdatering HGS data 2017.2
05-07-2017
Kære bruger af HGS data. Vi arbejder kontinuerligt på at være Europas førende leverandør inden for biltekniske data og glæder os over at informere om indholdet i opdatering ‘2017.2’ hvor vi har opdateret de forskellige moduler, bl.a.:
Læs hele nyheden
God sommer med Hella Gutmann
03-07-2017
Om end det sommerlige vejr lader vente på sig, viser kalenderen, at vi er kommet ind i sommerperioden. Hos Hella Gutmann Solutions giver det en øget travlhed med fokus på A/C-udstyr. Vi tilbyder et program af A/C–fyldestationer, der er lette at betjene og hurtige at arbejde med, og som sender dine kunder sikkert på ferie.
Læs hele nyheden
Tips og tricks til din dataløsning
05-05-2017
Af mekaniker – til mekaniker Hella Tech World er værkstedets ven og din vej til en gratis onlineportal, hvor du finder en samlet ekspertviden indenfor: - Køretøjsspecifikke reperationshenvisninger - Tekniske informationer - Værkstedstips - Interaktiv undervisning
Læs hele nyheden
Fagligt nyhedsbrev - april
07-04-2017
Forår i luften....... Endnu en vinter har sluppet sit tag i autobranchen; den blev heldigvis ikke så slem, som meteorologerne havde spået! Og med forårets komme følger også en masse biler, som skal efterses for vinterens slitage. Det giver øget travlhed på autoværkstederne og holder hjulene i gang!
Læs hele nyheden
Tips og tricks til din dataløsning
03-04-2017
Hvad er "Vigtig-symbolet"? "Vigtig-symbolet" giver dig hurtig adgang til en række meget relevante data/informationer, som du har behov for uden at skulle udføre arbejde i kategorien: Service, Diagnose m.m.
Læs hele nyheden
CSC-Tool - en god investering?
02-03-2017
Efterspørgslen efter avancerede førerassistentsystemer forventes at stige i det næste årti og efterspørgslen påvirkes i vid udstrækning af regulativer og forbrugerinteresser inden for sikkerhedsapplikationer, som beskytter billisten og reducerer antallet af uheld. EU og USA arbejder allerede nu på, at alle biler fra 2020 skal være udstyret med automatisk nødbremse og kollisionsadvarselssystem.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
27-02-2017
Ihringen, Tyskland – februar 2017. I den senere har tid har DoIP (diagnose kommunikation via internetprotokol) skabt en del usikkerhed i branchen. Med den ethernet-baserede protokol til diagnose kommunikation med køretøjer får bilproducenterne den perfekte løsning til håndtering af køretøjernes konstant stigende datamængde.
Læs hele nyheden
OE-kampagner - nu direkte på din mega macs diagnosetester
27-02-2017
mega macs diagnosetestere leverer i realtid fejlkodebaseret reparationshjælp samt værdifulde tillægsinformationer og løsningsveje direkte på skærmen. Adgang til en af de største diagnose- og reparationsdatabaser i verden, gør arbejdet på værkstedet hurtigere og mere effektivt.
Læs hele nyheden

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 10, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88