Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

finland_2​   norway_2  sverige   |   facebook   youtube   linkedin

  Professionel rådgivning

kompetent salgspersonale

service i hele skandinavien

Digital service til serviceeftersyn og anden bilservice

​Overvejer du at anskaffe en applikation, der kan udføre digital service i forbindelse med serviceeftersyn og anden bilservice? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Hella Gutmann Solutions tilbyder vi en digital serviceapplikation, som vil give dit værksted online-adgang til digitale serviceskemaer og guider. Vores serviceapplikation kan anvendes på computere og mobiltelefoner samt tablets og iPads. Vi leverer vores applikation til kunder i hele Danmark og i resten af Skandinavien.

Serviceeftersyn og bilservice udføres fra den mobile enhed

Det er afgørende med overskuelig information, der baserer sig på bilfabrikkerne forskrifter, når en moderne bil skal til serviceeftersyn. Vores nye digitale serviceapplikation giver værksteder online-adgang til serviceskemaer og guider.

Det er muligt at udføre bilservice direkte på en tablet eller mobiltelefon, mens der arbejdes på bilen. Herfra kan man se de indlejrede data såsom pollenfilterguider, løftepunkter, tilspændingsmomenter, oliemængde og bremsemål med videre

​Samtidig kan mekanikeren notere dækmønster, frostvæskemåling og meget mere direkte i serviceskemaet på den mobile enhed. Herefter kan det printes eller sendes direkte til kunden på en e-mail sammen med en digital signatur.


Digital service gør det med andre ord muligt at starte og afslutte hele processen på den samme enhed. Samtidig bliver det muligt at spare tid på bilservice.

Kontakt os for at høre om muligheden for digital service

Du er velkommen til at få mere at vide om vores digitale serviceapplikation til service på bil. Vi tager gerne en snak om vores priser og løsninger inden for digital service i forbindelse med serviceeftersyn. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 86 60 28 88, eller du kan benytte vores kontaktformular. Du kan også skrive til e-mail info@hella-gutmann.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 10, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88