Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CSC-Tool analog

Hos Hella Gutmann Solutions A/S forhandler vi kalibreringsudstyr til bilens førerassistentsystemer. Vi forhandler og distribuerer ADAS systemer til autoværksteder og autobranchen i hele Skandinavien og dækker de fleste bilmærker og modeller med vores udstyr.​ 

Med CSC-Tool analog får du et professionelt multimærkesystem til justering af førerassistentsystemer i næsten enhver bil.

Multimærkesystemer til sensorkalibrering

Kalibreringen af kamera-, radar- og LiDAR-baserede systemer har medført helt nye og hurtigt stigende krav til ydelserne på værkstedet – og det har din mega macs længe været helt klar til.

Nu mangler du bare et CSC-Tool for at komme i gang. Og det bedste er, at dit CSC-Tool er en del af et systemmodul, og derfor vokser med opgaven.

Lynhurtig elektronik klarer selve sensorkalibreringen på ganske få sekunder eller endda endnu hurtigere. Med et klik på mega macs sammenligner styreenheden kamerabilledet med de gemte billeddata, og den nye position bliver gemt. Kalibreringen af de moderne 77 GHz-radarer foregår grundlæggende på samme måde, dog med forskellig registrering af målefeltet. Men uanset om det drejer sig om kamera, radar eller LiDAR – den korrekte forberedelse er altid afgørende. Korrekt forberedelse omfatter nøjagtig justering af CSC-Tool eller den bagerste kalibreringstavle i forhold til køretøjets geometriske køreakse (bagaksel).

 
 
 
 
 
 
Jeg er interesseret i *


 
Jeg ønsker at *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

CVR​: 87816613

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2022