Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

finland_2​   norway_2  sverige   |   facebook   youtube   linkedin

  Professionel rådgivning

kompetent salgspersonale

service i hele skandinavien

​Fjerndiagnose – remote diagnose via en multimærketester

​Vil du gerne have adgang til fjerndiagnose fra autoværkstedet. Så skal du overveje en multimærketestere med remote diagnose.

Hos Hella Gutmann Solutions tilbyder vi fjernadgang til udvalgte diagnosefunktioner, som andre multimærketestere normalt ikke har. Vi leverer multimærketestere til kunder i Danmark og resten af Skandinavien.

Remote diagnose giver adgang til vores teknikere

Vores macsRemote Services giver dig fjernadgang til en række udvalgte diagnosefunktioner. Dermed bliver du godt kørende i en branche med et stadigt stigende antal bilmodeller, hvor den øgede kompleksitet kan medføre store udfordringer for mange værksteder.​

Remote diagnose er et ideelt værktøj til blandt andet frie værksteder, rudemontører, karosseriværksteder og andre multimærkespecialister.

Her kan automekanikeren bruge chatfunktionen til at kommunikere med vores teknikere via PC, smartphone og tablet. Det er med andre ord muligt at stille en fjerndiagnose uden nogen kompliceret installation.

Få mere information om adgangen til fjerndiagnose

Du er velkommen til at indhente mere information om, hvordan fjerndiagnose kan hjælpe dit værksted i det daglige arbejde. Vi tager gerne en snak, og vi sender også gerne et uforpligtende tilbud for Remote diagnose med vores macsRemote Services.

Du kan ringe på telefon 86 60 28 88 for at høre nærmere, eller du kan benytte vores kontaktformular. Du kan også skrive til os på e-mail info@hella-gutmann.dk.​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 16, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88