Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

finland_2​   norway_2  sverige   |   facebook   youtube   linkedin

  Professionel rådgivning

kompetent salgspersonale

service i hele skandinavien

ADAS og kamera kalibrering til førerassistentsystemer

Hos Hella Gutmann Solutions A/S forhandler vi kalibreringsudstyr til bilens førerassistentsystemer. Vi forhandler og distribuerer ADAS systemer til autoværksteder og autobranchen i hele Skandinavien og dækker de fleste bilmærker og modeller med vores udstyr.

ADAS kalibrering – indstilling af førerassistentsystemer

Med kamera- og sensorkalibreringsværktøjet CSC-Tool fra Hella Gutmann får du den komplette, modulopbyggede løsning til værkstedet. Du kan benytte diagnose og kamerakalibrerings udstyr på næsten alle bilmærker. Med CSC-Tool tilbyder Hella Gutmann Solutions værkstederne et professionelt multimærkesystem til justering af mange forskellige førerassistentsystemer. Takket være de altid gennemtænkte løsninger fra Hella Gutmann Solutions fås CSC-Tool som modulsystem, og det kan således tilpasses og udvides til værkstedernes og servicevirksomhedernes individuelle behov.

Vi har både specialister og generalister blandt vores medarbejdere. De arbejder dagligt på at øge produktiviteten på værksteder rundt omkring i verden. Samtidig arbejder de på at gøre hverdagen nemmere for mekanikerne.

Vi har i et ambitiøst mål i virksomheden, og derfor benytter over 40.000 værksteder i 24 lande allerede vores løsning. Vi hjælper naturligvis gerne med uddannelse i vores mega macs testere og værkstedsudstyr.

Kontakt os for at få mere at vide om vores CSC-Tool

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om kamerakalibrering, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud.

Ring gerne til os på telefon +45 86 60 28 88 for at aftale nærmere eller benyt vores kontaktformular.

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 16, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88