Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

finland_2​   norway_2   |   facebook   youtube   linkedin

Bilteknisk support​

Når du henvender dig til bilteknisk support, sidder vi klar til at yde support på mega macs og diverse værkstedsprodukter. Du kan også kontakte os, hvis du står med en fejlsøgning, hvor du behøver hjælp til at komme videre.

Før du ringer til os, vil det være en stor hjælp, at du har følgende klar:

• ​Telefonnummer
  • ​Bilens registreringsnummer
  • Fejlkode
  • Symptom

For at kunne yde en hurtig og effektiv support, kan denne formular med fordel udfyldes og sendes elektronisk. Vi træffes også stadig på (+45) 87 25 56 44

Vores åbningstider er mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 samt fredag kl. 08.00-14.15.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 10, 8800 Viborg  I  +45 86 60 28 88