Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

finland_2​   norway_2   |   facebook   youtube   linkedin

Job og karriere

Holdet bag

Vi er en virksomhed i positiv udvikling og med ambitiøse mål. Vi har et stærkt salgs- og kundefokus og yder altid en ekstra indsats for at hjælpe brugerne af vores produkter. Vores hold af medarbejdere er en god blanding af specialister og generalister med vidt forskellige baggrunde, men fælles for alle er, at vi elsker udfordringer, tager et stort ansvar for vores opgaver samt trives i et miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Vil du være en del af holdet?

Vi har jævnligt behov for nye kolleger, og her på siden kan du holde dig opdateret om, hvilke stillinger vi har behov for at få besat. Du er også velkommen til at sende os et opdateret CV samt en motiveret ansøgning om, hvorfor vi mangler lige netop dig på holdet. 

Ledige stillinger​

Fejlsøgningsorienteret mekaniker (m/k)

​​Vi søger lige nu en dygtig og selvstændig kollega til vores tekniske afdeling. Hos Hella Gutmann Solutions A/S beskæftiger vi os med fremstilling af biltekniske data, såsom serviceskemaer, reparationsvejledninger, illustrationer og diagnosedata, herunder vores meget anerkendte eldiagrammer og sikringsoversigter.

Læs mere her..!

Oversætter/korrekturlæser (projektansættelse)

​​​​Vi søger lige nu en oversætter med gode engelske og tyske sprogkvalifikationer til en 1-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores tyskoversætter samt et team af autoteknikere og softwareudviklere på kontoret i Viborg.

Læs mere her..!

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 10, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88