Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel rådgivning

Kompetent salgspersonale

Service i hele Skandinavien​

finland_2​   norway_2   |   facebook   youtube   linkedin

Mega macs til værksteder og autobranchen

Skal I bruge en diagnose tester? Hos Hella Gutmann Solutions A/S forhandler vi mega macs, som vi distribuerer til autoværksteder og andre inden for autobranchen i hele Danmark.

Præcist diagnoseresultat med mega macs

Vores mega macs diagnosetestere er den foretrukne tester på mange danske værksteder. Pålidelige diagnoser, målrettet fejlsøgning og værdifuld støtte til reparationen gør mega macs diagnosetesteren til en uundværlig medhjælper på værkstedet. Systemet hjælper dig i alle arbejdets faser: fra du modtager køretøjet, over diagnose og fejlsøgning. Sig goddag til din nye yndlingsmedarbejder!

Mega macs diagnosetestere kan sammen med vores CSC-Tool også bruges til kalibrering af forrudekamera og radarsensorer.

Vores medarbejdere består af en række specialister. De bestræber sig på at øge produktiviteten på autoværkstederne, men også på at gøre livet nemmere for mekanikerne.

Vi hjælper gerne med uddannelse i vores mega macs testere og andre andet diagnosetudstyr. Vi har i det hele taget et ambitiøst mål, og det er derfor, at 40.000 værksteder i 24 lande benytter vores løsninger.

Kontakt os gerne for at få mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores mega macs, eller hvis du vil høre mere om vores Hella Gutmann Portal Setup. Du kan også kontakte os, hvis du allerede nu vil lægge en ordre.

Ring gerne til os på telefon +45 86 60 28 88 for at aftale nærmere eller benyt vores kontaktformular.

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 10, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88