Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

finland_2​   norway_2  sverige   |   facebook   youtube   linkedin

  Professionel rådgivning

kompetent salgspersonale

service i hele skandinavien

diagnosetestere til autobranchen

Skal I bruge en ny diagnosetester, enten til fejlkodeudlæsning eller fejlsøgning? Hos Hella Gutmann Solutions A/S sælger vi forskellige former for diagnosticeringsværktøj. Vores brede program af fejlkodetestere og diagnosetestere passer til ethvert behov, uanset og du skal bruge en lille tester til fejlkodeudlæsning eller en større diagnosetester, der kan klare mere avancerede fejlsøgningsopgaver. Vores kunder er typisk autoværksteder og den øvrige autobranche i hele Danmark.

Fejlkodebaserede løsningsforslag i realtid

Vores mega macs diagnose testere leverer fejlkodebaseret reparationshjælp med værdifulde tillægsinformationer og løsningsveje direkte på skærmen i realtid. I det arbejde trækker mega macs serien på en af de største diagnose- og reparationsdatabaser i verden. Vi forsyner løbende vores diagnoseløsninger med de nyeste opdateringer, så du altid er up-to-date på værkstedet. 

Vi har både generalister og specialister som medarbejdere. De arbejder løbende på at øge produktiviteten på alverdens værksteder. Samtidig arbejder de hele tiden på at gøre arbejdet nemmere for mekanikerne. 

En hurtig og effektiv fejlkodetester og fejlkodeudlæser er nødvendig for at kunne reparere og servicere en moderne bil. Derfor benytter over 40.000 værksteder i 24 lande vores diagnoseløsninger.

Kontakt os for at høre mere om diagnosetestere

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.

Ring gerne til på telefon +45 86 60 28 88 for at aftale nærmere eller benyt vores kontaktformular.

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​

            Hella Gutmann Solutions A/S I  CVR VAT: DK 87816613  I  Lundborgvej 16, 8800 Viborg  ​I  +45 86 60 28 88